Over mij

Mijn naam is Aljo Rolf.

Ik vind het fijn om samen met jou gericht op zoek te gaan naar de kern en oplossing van je probleem zodat jij weer meer rust en vrijheid kan ervaren.

Wat ik vaak terugkrijg van cliënten is dat ik rustig ben, een veilige sfeer creëer en op een speelse manier de diepte in kan gaan. Hierdoor is er alle ruimte om te werken met wat zich aandient.

Als ik terugkijk zie ik dat mijn interesse voor integratieve hypnotherapie al lang geleden begon. In mijn jeugd droeg ik, door verschillende omstandigheden, al vroeg veel verantwoordelijkheden. Later liep ik regelmatig vast met mezelf en mijn relaties. Op het moment waarop ik mij echt niet meer staande kon houden, kwam ik bij een therapeute terecht. Daar maakte ik kennis met de beeldende kracht van het onbewuste en langzamerhand kreeg ik de regie over mijn leven terug.

Ik leerde vriendschap te sluiten met verschillende delen van mijn persoonlijkheid in plaats van ze te bevechten en onderdrukken en maakte, als het ware, opnieuw kennis met mezelf.

De door mij afgeronde driejarige opleiding tot Integratieve psychotherapie en hypnotherapie bij Academie Hypnos past goed bij mijn werk- en levenservaring en heeft een stevig fundament gecreëerd om als psychosociaal-hypnotherapeut anderen met hun proces te kunnen helpen.

Met plezier, Aljo Rolf

Relevante opleidingen:

  • Academie Hypnos, drie jarige HBO opleiding voor Hypnotherapie en psychosociale therapie, Incl.PSBK, psychochosociale bassiskennis
  • NLP master practitioner (IEP)
  • NLP practitioner (DCTM)

Relevante bijscholingen:

  • SOLK werken met lichamelijk onvoldoende begrepen klachten
  • EMDR
  • Werken met verslavingen
  • Traumaverwerking

Op het gebied van rijinstructie heb ik, naast ongeveer 25 jaar ervaring, vele bijscholingen gevolgd. 

Tegenwoordig ben ik als examinator en praktijkbegeleider aan Academie Hypnos verbonden.

 

Kennismaken met Aljo?

Je bent van harte welkom!